Ontdek de onderneemster in jou!

  • 6 februari 2014

Denk je aan het starten van een eigen zaak maar zit je nog met heel wat vragen? Kom dan naar Ondernemer In Zich(t)! Dit project inspireert en begeleidt vrouwen naar zelfstandig ondernemerschap. Er werden al 300 dames bereikt en in persoonlijke opvolging blijkt dat maar liefst de helft van de deelneemsters haar droom waarmaakt.

Tijdens het gratis Inspiratiecafé bieden we een antwoord op alle vragen. Vijf ervaren onderneemsters delen op deze avond hun kennis en expertise. Na een boeiend panelgesprek kan je de onderneemsters ontmoeten tijdens de meet & greet. Ianka Fleerackers leidt het panelgesprek  in goede banen. Op 24 april verwelkomen we jou graag in Martin’s Patershof in Mechelen. Deelname is gratis maar is inschrijven is verplicht. Dit kan via: http://www.markantvzw.be/artemis/viewobj.jsp?id=424174.

Wil je ook deelnemen aan het Verkenningstraject? Tijdens 4 avonden deel je ervaringen met gelijkgestemde vrouwen en krijg je in deze groep professionele loopbaancoaching.
Tijdens de het gloednieuwe Ondernemer in Zich Checkpoint in december krijg je de kans je laatste vragen te stellen aan experten en krijg je verder begeleiding. Je kan ook alle andere deelneemsters van vorige jaren en de andere trajecten over heel Vlaanderen  ontmoeten en jouw netwerk verder uitbreiden. Dit hele traject kost slechts €50. Inschrijven kan via: http://www.markantvzw.be/artemis/viewobj.jsp?id=424665.

Ondernemer in Zich(t) is een project van Markant vzw en UNIZO ism Zenitor, SYNTRA Vlaanderen en ISW-Limits, gesteund door het Agentschap Ondernemen.