Brussel onderneemt!

  • 19 maart 2014

SYNTRA Brussel nodigt u graag uit donderdag 3.04.2014 om 19u30 voor de debat- en netwerkavond 'Brussel onderneemt!'. Op deze avond geven zij het woord aan drie succesvolle, Brusselse ondernemers met roots in DR Congo, Marokko en Turkije.

Dit initiatief past in de 'verbrusseling' van het opleidingscentrum. Met een doorgedreven taalbeleid speelt SYNTRA Brussel in op de ondernemende Brusselaars van wie het Nederlands niet de moedertaal is. Door een intense samenwerking met het Huis van het Nederlands kunnen anderstaligen bij SYNTRA Brussel vanaf september 2014 de weg naar het ondernemerschap inslaan. U krijgt uiteraard meer uitleg hierover op 3 april.

Houdt u zich klaar voor interessante perspectieven. Maak kennis met ons opleidingsaanbod en maak gebruik van de opportuniteit tot netwerken tijdens de receptie. Laat afsluitend uw lachspieren werken en laat u meeslepen in de humor van de stand-up comedian Ramzi Zerqane.

Programma

19u30   Onthaal

20u00   Opening act: stand-up comedian Ramzi Zerqane

20u10   GESPREK MET

DEBATERS

Doli Nakwalekwenale | Ets Mongongo & fils
Rachida Aziz | AZIRA
Hyseyin Aslan | Aslan Consulting

SPECIAL GUEST

Anasse Ghailani Hassani, oud-cursist SYNTRA Brussel en verkozen winnaar als 'best startende ondernemer' voor de Diwan Awards (prijsuitreiking voor Belgische-Marokkanen) | restaurant L'inconnu

MODERATOR

Jeroen Roppe | radiopresentator FM Brussel

21u10   PRESENTATIE SYNTRA Brussel
               Sigurd Vangermeersch | Directeur Afgevaardigd Bestuurder

21u20   FiNALE ACT: stand-up comedian Ramzi Zerqane

21u40   NETWERKING & RECEPTIE

Reserveren

Stuur een bevestingsmail voor 28.03.2014 naar event@syntrabrussel.be
Geef uw volledige naam, organisatie, adres, functie en het aantal personen met wie u komt. Indien u reeds bent ingeschreven in navolging van onze mailing, dan hoeft u nu niets meer te ondernemen. Reservatie is vereist.