Bestelformulier informatiepakket Duaal Leren

Waarschuwingsbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Ook dit jaar lanceren we een campagnegolf om duaal leren in de kijker te zetten, en meer inschrijvingen te genereren in de duale opleidingen. Hang de affiches op in de gangen, de outdoor banner aan de schoolpoort, deel de folders uit en maak jezelf kenbaar als duale school. Bestel hier (extra) materiaal voor jouw school of centrum.  

Je kan kiezen tussen een uitgebreid of een beperkt informatiepakket duaal leren. Het uitgebreid informatiepakket bestaat uit 1 outdoor banner, 10 A2 affiches en 200 folders voor leerlingen. Het beperkt informatiepakket bestaat uit 10 A2 affiches en 200 folders voor leerlingen. 

Heeft jouw school meerdere vestigingen, dan kan je een uitgebreid of beperkt pakket aanvragen per vestiging met een maximum van vier informatiepakketten. Gebruik hiervoor dezelfde link, en geef per vestiging de naam, contactpersoon en het adres waar het informatiepakket moet geleverd worden op.  

Biedt jouw school voor het eerst duaal leren aan, dan ontvang je automatisch één uitgebreid informatiepakket en hoef je geen bestelling te plaatsen.  Wens je (een) extra pakket(ten) te bestellen, dan kan dit via het formulier. 

 

Alle pakketten die werden aangevraagd vóór 15 augustus zijn inmiddels verzonden. 

Duaal Leren